Nøglen til det gode salg - gør ventetid til læringstid 

Personlige egenskaber

Salgets ABC

Systematik er én af de vigtigste ting i salget, og der findes mange metoder. Men anbefalingen fra LADEGAARD A/S er at arbejde med den enkle – og den virker. Derfor kalder vi den ABC.

Husk, salget er et møde. Vi skal skabe to vindere, og det skal foregå i en afslappet og positiv atmosfære, hvor kunden får lyst til at sige ja til sidst, og på den måde når vi vores close. Men skab din egen form, der er tilpasset den enkelte kunde. Så får du succes med metoden.

Denne lektion handler om de ting, du skal være opmærksom på for at fange kundens opmærksomhed. Har du ikke kundens opmærksomhed, er det fuldstændig lige meget, hvor mange fordele dit produkt måtte have. Kunden er stået af, inden du når dertil – hvis altså ikke du formår at fange hans opmærksomhed.

Lektionen i overblik

Lektionen i overblik får du et godt overblik over lektionens forskellige elementer. Her kan du også se, hvor i bogen Nøglen til det gode salg du kan finde de artikler, som er relevante for lektionen. Hav bogen ved siden af dig, når du arbejder her på e-læringen. Det er bedre at læse i bogen end på skærmen her.

Du kan bruge lektionens elementer i lige præcis den rækkefølge, du selv ønsker det. Men hvis du vil klare dig godt i testene, så skal du også læse i bogen.

God fornøjelse med lektionen!